Mindfulness til dig

Skab Fokus, Overblik og Glæde

MINDFULNESS til DIG - 8 KURSUSGANGE A 1,5 TIME

Pris: 250 kr. pr gang

Bliv bevidst om hvordan du finder din egen balance og hvordan du i løbet af dagen kan passe bedre på dig selv, for at undgå stress og fysiske/psykiske belastninger.

KURSUSBESKRIVELSE

Mindfulness træning i arbejdslivet er en vej til at skabe bevidst forankring, nærvær og fokus i en travl hverdag. Kurset giver dig konkrete anvisninger på, hvordan du kan træne dit mentale og kropslige helbred via mindfulness og hvordan mentale strategier så som tålmodighed, venlighed og accept kan hjælpe dig til større rummelighed og egen omsorg.

Du kan regne med at få redskaber som afspænder hele dit nervesystem og styrker din hjerne til kreativ tænkning. Du får en langt mere afspændt krop, og så bliver du klogere på mange spændende facetter, som omhandler din krop.

Du får mest ud af kurset, hvis du bruger minimum 15 minutter hver dag på de guidede mindfulness øvelser, som du får adgang til og du kan hver kursusgang stille spørgsmål til din praksis.

Forløbet er på 8 undervisningsgange hver anden uge og er for dig som for alvor har lyst til at rykke dig i dit liv og skabe helt nye gode vaner i din krop, så livet bliver sjovere og lettere.

Måske har du tænkt over, hvorfor det kan være så svært for alvor at holde fast i de vaner og beslutninger, som du ved hjælper dig. Når vi for alvor vil rykke os i livet, kræver det at få kroppen med og få løsnet dybt til det, som spænder ben for os. Alt det lærer du på kurset og ikke et område i kroppen vil forbigå din opmærksomhed.

KURSUSMATERIALET VIL INDEHOLDE

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.