Mindfulness til dig

Bliv bevidst om hvordan du finder din egen balance og hvordan du i løbet af dagen kan passe bedre på dig selv, for at undgå stress og fysiske/psykiske belastninger.

Mindfulness til dig er en vej til at skabe bevidst forankring, nærvær og fokus i en travl hverdag. Kurset giver dig konkrete anvisninger på, hvordan du kan træne dit mentale og kropslige helbred via mindfulness og hvordan mentale strategier så som tålmodighed, venlighed og accept kan hjælpe dig til større rummelighed og egen omsorg.

Du kan i løbet af kursusgangene regne med at få redskaber til at arbejde dybt med spændinger og smerter så du får frigivet helt ny energi og livfuldhed i din krop.
Dertil laver vi øvelser der afspænder hele dit nervesystem, styrker din hjerne til kreativ tænkning og som forvandler svære følelser til kærlighed og indsigt.

Forløbet er på 8 undervisningsgange, hvor du hver anden uge i en privat gruppe kommer til at rykke dig i dit liv og skabe helt nye gode vaner i din krop, så livet bliver sjovere og lettere.

Undervisningen foregår i Hvalsø Kulturhus.

Pris: 250 kr. pr gang

250,00 DKK

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.