Qi-GONG OG MEDITATION I ROSKILDE, en lørdag i hver måned fra kl. 10.00 – 12.00

FÅ MERE ENERGI, LIVSGLÆDE OG INDRE RO

QI-GONG, MINDFULNESS, YOGA, AFSPÆNDING, MEDITATION, BEVÆGELSE OG ÅNDEDRÆT

En Lørdag i hver måned fra kl. 10.00– 12.00 i Center For Liv – Ringstedgade 32A, 1.sal – 4000 Roskilde.

18. FEBRUAR – 18. MARTS – 15. APRIL  2023

Mit Qi-gong forløb er til dig der ønsker at:

  • blive fri for smerter i led og muskler.
  • Øge din mobilitet og bevægelsesfrihed.
  • Få Qi-gong træningen til at blive en naturlig del af din hverdag.
  • Styrke din krop og dit helbred.
  • Stimulere blodcirkulationen
  • Nedsætte hastigheden i aldringsprocessen.
  • Regulere og afbalancere de indre organer
  • Booste kroppens centrale energi

En kursusgang, hvor vi primært arbejder med Qi – Gong for at få livsenergien til at cirkulere frit og transformere kroppen, ved at nedbryde spændinger og stagnation. I undervisningen vil der fokus på at styrke kroppen og helbredet og jeg vil love dig, at du går derfra hver gang og kan mærke en forskel i krop og sind i form af mere ro, nærvær, livfuldhed og energi.

Min Qigong træning bygger på meditative krop og åndedrætsøvelser, hvor vi påvirker og stimulere organerne og de 12 primære medianbaner i kroppen. Vi skal arbejde med temaer som gennemstrømning, fokus/balance, styrke/stabilitet og flows/dynamik.

Alle niveauer, kvinder og mænd, er velkomne og der er plads til 10 deltagere. Det eneste du skal gøre, er at møde op, præcis som du er og nænsomt lade dig guide i mindfulness meditationer, Qi-gong instruktioner og kropsøvelser.

Du får også tilsendt øvelserne på skrift samt video med Qi-gong øvelserne, så du har mulighed for at forkæle din krop og helbred med skøn Qi-gong i din dagligdag. Øvelserne er lette at lære og når du kan dem, tager det bare 10 – 15 minutter af din tid.

Træningen varer 2 timer fra kl. 10 -12 med en lille te-pause undervejs og foregår i et smukt, lyst lokale med højt til loftet i ”Center for liv” i Roskilde.

Praktisk: Behageligt tøj som du kan bevæge dig i, ekstra varm bluse og varme sokker. Alt hvad vi skal bruge af udstyr er på stedet.

 

 

895,00 kr.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.