INDIVIDUELT MINDFULNESS FORLØB

1:1 MINDFULNESS – forløb med Isabel Lohmann

Find din vej til indre ro, større nærvær, mere energi og masser af livsglæde

1.250,00 DKK pr session

INDIVIDUELT MINDFULNESS FORLØB

Når du er tilstede i dig selv, så kan du mærke din egen krop, dine følelser og få en større indsigt i dine tanker. På den måde har du den bedste platform for at lære dig selv at kende og lære at forstå din adfærd, dine følelser, dine tanker og dine kropslige fornemmelser.

Mindfulness er en række teknikker som alle hjælper dig med at komme i kontakt med dig selv. Mindfulness vil meget konkret gøre, at du kommer “ud af tankerne” og ned i kroppen. Tankerne bor i hjernen og nede i kroppen bor følelserne, mavefornemmelsen, stresssignalerne, sanser og meget mere. Derfor er det vigtigt både at være i kontakt med hoved og krop. Når du er det, så er du i nuet.

BESKRIVELSE AF FORLØBET

En session kan være meget forskellig alt efter dit behov og hvilke udfordringer du kommer med. I et individuelt forløb inddrager jeg min erfaring inden for åndedrætsterapi, mindfulness, kropsøvelser, samtale, healing, psykomotorisk afspænding og kropsbehandling. I forløbet løsner vi op for både kroppen og sindet, så du kan blive mere autentisk i livet og skabe varig forandring.
Du får tid til at lytte indad og mærke, hvad din krop fortæller dig. Kroppen har et sprog, som vi ofte ikke er opmærksomme på. Ved at lytte til din krop kan du få frigjort gamle muskelspændinger og uforløste følelser.

Kroppen har en formidabel evne til at reparere sig selv og genfinde balance. Hvis den vel at mærke får lov og du åbner til helt nye indsigter ved, at arbejde med at integrere mindfulness og meditation i din hverdag. På den måde er det et meget dynamisk forløb, som jeg kan tilpasse 100 % til dig.

LIDT PRAKTISK OM INDIVIDUELT MINDFULNESS

Du har indflydelse på hvilke tidspunkter sessionerne skal ligge på, og i hvilket tempo vi skal arbejde i. Det eneste krav til dig er lysten til at søge indad og lære dig selv bedre at kende.

Du får mest ud af forløbet, hvis du bruger minimum 15 minutter hver dag på de guidede mindfulness øvelser, som du får adgang til ved køb af første session.
En session varer 90 min. og foregår i trygge rammer og med fuld tavshedspligt.

Første session koster 1250 kr., hvorefter vi aftaler det videre forløb.
Jeg har lokaler i Roskilde og Hvalsø. Når du ringer, så aftaler vi hvor vi mødes.

Ring til mig på telefon 50 85 50 80

Kontakt mig

Har du specielle ønsker, eller vil du høre mere om mine forløb og workshops, så udfyld felterne, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.